Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 1 blik Varina roze incl. olie
  • ± 350 gr. fuzelli (pasta)
  • flinke scheut olijfolie
  • 1 ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 paprika rood (in blokjes gesneden)
  • paar snijbonen

Bereidingswijze: 

Bereid de pasta in ruim kokend water beetgaar. De snijbonen 5 min. laten koken. De ui en knoflook snipperen en de paprika in blokjes snijden en in een koekenpan glazig bakken in de olijfolie. Wanneer de pasta klaar is en de snijbonen gaar, deze beide afgieten en in de koekenpan toevoegen. Dan het blikje sardientjes toevoegen samen met de olie. Dit alles nog even zachtjes laten bakken.

Eet smakelijk !

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 1 blik Cantara gevulde inktvis incl. olie
  • ­± 300 gr. rijst
  • flinke scheut olijfolie 
  • 1 ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 tomaat in stukjes
  • 1/2 courgette in stukjes
  • beetje doperwten

Bereidingswijze:

Bereid de rijst in ruim kokend water gaar. De ui en knoflook snipperen en samen met de courgette in  de koekenpan glazig bakken in de olijfolie. Daarna de tomaat en doperwten toevoegen. Als de rijst gaar is deze afgieten en toevoegen in de koekenpan. Dit samen met inktvis en de olie nog even zachtjes laten bakken.

Eet smakelijk !

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 1 blik Cantara Bacalhau na brasa incl. olie
  • 5 eieren loskloppen
  • 4 grote aardappelen
  • olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 4 teentjes knoflook gesnipperd
  • handvol gehakte peterselie
  • 10 zwarte olijven in stukje gesneden

Bereidingswijze:

Snij als eerst de aardappelen in schijfjes en dan in dunne patatjes. Frituur deze in een koekenpan met ruime scheut olijfolie. Wanneer de aardappels gaar zijn deze uit de pan halen en in de overgebleven  olijfolie de ui en knoflook fruiten. De aardappels terug in de pan doen. De eieren loskloppen en over de aardappels gieten. De Bacalhau na Brasa in de blik een beetje losmaken en samen met de olijfolie toevoegen in de pan. Het geheel rustig doorroeren. Als laatst de peterselie en de olijven toevoegen. Even zachtjes laten bakken. 

Eet smakelijk !

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 1 blik Nazarena Cavala incl. olie
  • ± 300 gr. rijst
  • gesnipperde broccoli
  • 1 ui gesnipperd
  • 4 teentjes knoflook gesnipperd
  • 1/2 komkommer in stukjes

Bereidingswijze:

Bereid de rijst in ruim kokend water gaar. In een ander pan de broccoli gaar koken. De ui en knoflook snipperen en in olijfolie fruiten in een koekenpan. Wanneer de broccoli gaar is, deze in kleine stukjes snijden en in de koekenpan toevoegen. Ook de rijst kan hierbij toegevoegd worden. De makreel uit blik een beetje losmaken en samen met de olie toevoegen in de pan. Als laatst de komkommer toevoegen en alles nog even zachtjes laten bakken.

Eet smakelijk !

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 1 blik Nazarena Tonijnfilets (zonder de olie)
  • 2 el mayonaise
  • 1 gekookt eitje
  • 3 augurken in stukjes
  • 5 zwarte olijven in stukjes
  • sla blaadje
  • 1 tomaat in schijfjes
  • dik gesneden brood

Bereidingswijze:

Prak in een schaal de tonijn met de mayonaise en de ei en meng dit tot 1 geheel. Dan de augurken en zwarte olijven erdoor doen. Snij een dik stuk brood en doe er een blaadje sla op. Dan een plak tomaat en daaroverheen het tonijnmengsel.

Eet smakelijk !